Läckra mjuka och smakrika sardeller. Passar utmärkt som smaksättare på bruschetta, i sallad och i pastasås eller där det behövs extra sälta. Från Talatta på Sicilien som har fångat och bearbetat ansjovis i mer än ett sekel. Avrunnen vikt 53 g.
Ingredienser ANSJOVISfiléer (Engraulis encrasicolus), olivolja, havssalt. Tillverkas i fabrik som även bearbetar nötter. FAO Fiskzon: FAO 37 (fiskemetod med snurrevad) Förvaring: Torrt och svalt Förvaring: Öppnad kan produkten förvaras i kylskåp täckt med olja i max 7 dagar. Allergentyp Spår av nötter, Fisk och produkter baserade på fisk. Allergener Ja
Näringsvärde per 100 g
Energi 998kJ/239kcal
Fett 7g, varav mättat fett 1,1g
Kolhydrat 0g, varav sockerarter 0g
Protein 20g
Salt 4,5g