Köp- och leveransvillkor

 

Allmänt

Här följer köpvillkoren för DiversityFood e-handel. Villkoren gäller mellan dig som kund och DiversityFood som butik (DiversityFood Nordic AB, 559238-9240), vid order och inköp av varor online på diversityfood.se. Genom att godkänna villkoren bekräftar du att du har fyllt 18 år och har full juridisk rätt att ingå avtal med annan part.

 

Avtal och kunduppgifter

Som kund är du ansvarig för att ingen annan kan använda dina inloggningsuppgifter. Om du misstänker att någon obehörig fått tillgång till dina inloggningsuppgifter ska detta anmälas till kundtjänst. Om en sådan anmälan inte gjorts ansvarar du för alla köp som gjorts med dina inloggningsuppgifter.

DiversityFood förbehåller sig rätten att i enskilda fall neka eller ändra din beställning, exempelvis om felaktiga personuppgifter har uppgivits. DiversityFood förbehåller sig rätten att stänga av dig som e-handelskund. Vid eventuell avstängning blir du informerad om detta.

 

Beställning

När DiversityFood e-handel mottagit din order skickas en orderbekräftelse via e-post. Har du ej fått någon orderbekräftelse inom 24 timmar, vänligen kontakta kundtjänst.

DiversityFood reserverar sig från leverans i de fall lagersaldo varit felaktigt vid tidpunkten för din beställning. Kan inte DiversityFood leverera enligt din beställningsbekräftelse kommer du kontaktas och ges möjlighet att annullera din order eller få erbjudande om ersättningsvara.

 

Priser 

Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms.

Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering.

 

Fraktkostnad

Fraktkostnad räknas ut vid utcheckning beroende på vilket fraktalternativ som ni väljer. Fri frakt vid köp över 699 kr.

 

Leveransförsening

Det kan hända att leveranstiderna förlängs om oförutsedda förseningar uppstår längs vägen. Till vissa delar av Norrland samt Gotland levererar DHL med en eller ett par dagars fördröjning, denna är inte alltid inräknad i den beräknade leveranstid vi anger på hemsidan.

 

Betalningsalternativ

Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken. Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank.

 

Returrätt

Du har rätt att returnera varor på egen bekostnad om paketet är obrutet och returen sker inom 14 dagar. Observera att hygienartiklar och livsmedel är undantagna ångerrätten och kan inte returneras. Om ni ska returnera varor är det viktigt att ni inom 14 dagar efter att ha fått varorna informerar vår kundtjänst på kundtjanst@diversityfood.se 

Returer ska skickas via spårbart brev eller paket på nedanstående adress:

DiversityFood Nordic AB

Bondegatan 42

441 65 Alingsås

 

Ej uthämtade paket

Varor som ej hämtatas ut returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift som för närvarande är 250 kr.

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

Force majeure

Vi anser oss befriade från förpliktelsen att fullgöra nämnda avtal i händelse av naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer samt jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses eller undvikas.

 

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen