Delikatesser Alingsås - Välkommen till Medelhavets Delikatesser

Kära kunder!

Delikatessbutik Alingsås

Välkommen till vår fysiska butik Medelhaveta Deilkatesser på Drottningatan 23 i Alingsås. Där kan ni smaka se dofta på alla våra delikatesser och träffa oss som arbetar på både DiversityFood och i Butiken. 

Vår webshop speglar vår butik!

Alla produkter vi har här i webshoppen har vi även i Butiken Medehavets Deikatesser i Alingsås.

Vi har unika produkter som är vår egna import från Istrien i Kroatien så som Proscioutto Istriano, Ombolo Istriano, Salsicca Istriana kryddad/ Kobasica uganj, Salamino Istriano/ Domaca kosnica m.m.

Gediget hantverk finns i vår delikatessaffär i Alingsås

Alla produkter är ett gediget hand arbete precis sådär som man gjort sedan urminnes tider i tätt samarbete med bönder i närområdet i de vackra landskapen av Istrien. Vi kan med största stolthet berätta att de har vunnit guldmedalj i Europa för sin fantastiska Prosciutto Istriano!

Import när det är som bäst

Egen import på ostar från mejeri Spin från byn Tar utanför Porec. Ostarnas karaktär är utöver det vanliga då kor, getter och får betar fritt i landskapen där olika örter växer fritt i det vilda.

Import på fantastiska tryffelprodukter från familjen Karlic i Buzetområdet i Istrien. Familjen Karlic med sin otroliga kunskap om tryfflar och tryffeljakt sedan 1966. Nu föds 4:e generationen tryffeljägare.  

Korvar i mängder

Korvar, massa med olika korv, rökt karré, rökt kotlett, kulen, fläsksvålar rökta broskben, rökt oxprosciutto (rökt oxkött). Vi kommer att införa helgrillad gris och helgrillat lamm och massor av andra härliga delikatesser finns att avnjuta.

Vi har flera ostar, såsom Brie Du mount, Parmigano reggiano lagrad i 36 månader gorgonzola m.m. En härlig unik blandning av olika delar av Europa!

Välkommen in till oss! 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen