Becutan

Vi är otroligt stolta och ödmjuka att få representera detta fantastiska varumärke som funnits på marknaden i över 40 år! 

Med över 200 miljoner sålda produkter är "Becutan" en synonym för tradition, kvalitet, förtroende och lojalitet. Becutan är ett internationellt varumärke och finns på mer än 10 marknader över hela världen.

Doften av Becutan tar dig tillbaka till barndomen och känslan av trygghet och lycka .

Becutan babyprodukter är utvecklade i samarbete med barn- och hudläkare

 

Alla hudvårds- och babyprodukter från becutan är kliniskt och dermatologiskt testade och utvecklade i samarbete med barnläkare och hudläkare. De är tillverkade av premiumråvaror av certifierad kvalitet som uppfyller de europeiska direktiven för en högkvalitativ produkt för barns hudvård.

 

Produktionsprocessen är föremål för en konstant kontroll av insatsmaterial och färdig produkt och är i enlighet med god tillverkningsmetod (GMP), den högsta i denna bransch.

 

Bärsegmentet i portföljen består av produkter avsedda för vård och skydd av baby- och babyhud med exceptionellt mild formula gjorda enligt unika recept, säkra för användning sedan första födelsedagen. Beställ Becutan hudvårdsprodukter till din baby idag.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen